Een massage krijgen is tijd nemen voor jezelf!
 


1. Ontspanningsmassage

Tijd voor uzelf met een Ontspannings-massage
Een massage krijgen is tijd nemen voor uzelf. Wij geven u net dat beetje extra warmte en aandacht, zodat u helemaal kunt ontspannen. Zet uzelf of een dierbare eens lekker in het zonnetje en boek vandaag nog een behandeling.

Druk van de ketel
Spanning zet zich vast in uw lichaam en uit zich in vervelende hoofd-, nek- of rugpijn. Na een emotionele periode of door een extra drukke tijd op uw werk kunt u last krijgen van lichamelijke of fysieke klachten. Een pijntje dat lang doorzeurt zonder duidelijke oorzaak bijvoorbeeld. Vervelend, maar niet altijd belangrijk genoeg voor een bezoekje aan de huisarts. Het is wel een teken om even druk van de ketel te halen. Massagesalon Dolfijn helpt u met regelmatig ontspannen door op professionele wijze een heilzame ontspanningsmassage aan te bieden. Altijd en overal geschikt voor iedereen. Heerlijk toch!

Een moment rust
Wij helpen u graag om weer uitgerust door te gaan, zodat u minder snel risico loopt op lichamelijke klachten. De ontspanningsmassage helpt bij hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, spierpijn, spanningen, stress en vermoeidheid. Na afloop voelt u zich verkwikt en vol nieuwe energie.

Even onthaasten, nergens aan hoeven denken, de druk van de ketel halen en lekker de spanning en de stress uit uw lichaam laten glijden?2. Chinese Massage om klachten te verhelpen

Spieren die beter aanvoelen, fysieke en geestelijke klachten die verdwijnen, en over het algemeen meer ontspanning op alle gebieden? Daarvoor is een Chinese Massage in Wapenveld uitermate geschikt. Maak een afspraak bij Massagesalon Dolfijn en wij helpen u graag verder. Geef uzelf en uw lichaam de ontspanning die u verdient.

Ontspanning van lichaam en geest
De gevolgen van een Chinese massage zijn erg uiteenlopend. Ieder lichaam is immers anders en iedereen reageert weer op een andere manier op een dergelijke massage. Zo zullen uw spieren in ieder geval beter aanvoelen. Het kan ook mentaal en emotioneel heel veel met iemand doen. Effecten die u kunt ondervinden zijn:

• Beter slapen als u last had van slaapproblemen
• Meer energie hebben wanneer u vermoeid was
• Een relaxtere instelling bij een overvloed aan spanning
• Hoofdpijn die afneemt of verdwijnt
• Spijsvertering die beter op gang komt
• Opgekropte emoties die naar boven kunnen komen (direct na de massage of later)

Al met al is het effect van de massage dat de organen weer in balans komen. Ontspanning en vitalisering van de spieren, stimulans van het lymfestelsel en rekken van het bindweefsel behoren tot de fysieke effecten. Mentaal zult u zich meer bewust worden van uw eigen lichaam. Met andere woorden: totale ontspanning van lichaam én geest.

Praktische informatie
Bij de Chinese Massage willen we zoveel mogelijk een algehele lichaamsmassage geven. Dit om uw pijn te verlichten, ontspanning te bevorderen en het genezingsproces te ondersteunen. Hiervoor passen we een groot aantal variaties in handgrepen toe. Wij werken met effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), rekkingen van het lichaam, drukkingen op de meridianen, fricties en tapotements.


3. Hot Stone Massage

Verwen uzelf met een energieke Hot Stone Massage
Heeft u last van fysieke klachten? Denk bijvoorbeeld aan stress, spierproblemen, fybromyalgie, reuma of artrose, spijsverteringsproblemen of een slechte doorbloeding. Of heeft u last van pijnklachten in uw nek of rug? Breng dan uw lichaam en geest weer in balans met een opwekkende en stimulerende Hot Stone Massage.
Wij staan graag voor u klaar om u totale ontspanning te bieden. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone Massage verlicht eventuele spanningen en geeft je nadien veel energie. We beginnen met een heerlijke ontspanningsmassage en vervolgens worden de spieren verder losgemaakt met warme stenen en olie. De massage bestaat voornamelijk uit rustige, lange en cirkelvormige strijkbewegingen.

Een Hot Stone Massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgift het lichaam. De combinatie van warmte en beweging werkt diep in op het spierweefsel wat voordelige effecten oplevert, zoals bijvoorbeeld:
• Stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom
• Zorgt voor een snellere en betere afvoer van afvalstoffen
• Ontgift specifieke organen zoals nieren en lever
• Activeert het fysiek zelfherstellend vermogen van het lichaam

Al met al helpt een Hot Stone Massage u bij het harmoniseren van emotionele, mentale en fysieke energie.

Gun uzelf totale ontspanning en maakt een afspraak voor een Hot Stone Massage.

4. DUO-Ontspannings Massage

Onze DUO-massage in Wapenveld (ongeveer 20 minuutjes van Zwolle af)  is de ideale manier om gezellig met partner, vriend(in) of familielid kennis te maken met de ontspanning van massages. Misschien denkt u wel eens over een fijne massage, maar durft u niet zelf naar een praktijk of bent u nog niet bekend met de mogelijkheden. Kom daarom samen met iemand anders voor de ultieme ervaring!

Samen helemaal ontspannen
Als u samen een massage bij ons boekt zullen we u heerlijk in de watten leggen. U krijgt een heerlijke maar ook stevige behandeling. De massages zijn nooit helemaal identiek, omdat iedere masseur op zijn of haar eigen manier te werk gaan. Een DUO-massage is bijzonder om juist met zijn tweeën mee te maken.

Leuk om te geven én krijgen
Een massage is ook uitermate geschikt wanneer u op zoek bent naar een leuk idee voor een weekendje uit in Zwolle, of voor het vieren van een huwelijksjubileum of vriendschap. Wij combineren graag uw wens met ons aanbod. Diverse van onze massages zijn met een metgezel te boeken. Maak een keuze uit onderstaande opties (prijzen zijn per persoon):

Doe een DUO-massage cadeau voor een huwelijk, verjaardag of een andere speciale gelegenheid en verras uw partner met dit unieke cadeau!

5. Partnermassage

Een partnermassage met uw partner, vriendin of familielid volgen

Wilt u uw partner, vriend/vriendin of familielid masseren, maar kent u de technieken niet goed? Weet u niet in welke volgorde u het beste een ontspanningsmassage kunt opbouwen? Als u een leek bent, kunt u natuurlijk zonder instructie werken of een boekje/DVD volgen. De beste manier is echter om het te leren van de professional tijdens deze Partnermassage.

Samen genieten en leren
Onze partnermassage is een laagdrempelige en gezellige manier om te leren masseren. Ik begeleidt u en uw partner en doe diverse simpele grepen voor. Daarna mag u het zelf proberen. Om de beurt zult u elkaar masseren aan de achterzijde van het lichaam, van top tot teen of zover als wenselijk. Op die manier leert en ervaart u dubbel, en kunt u achteraf met evalueren wat het beste ging en hoe dat beviel. Leren masseren was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Inhoud van de workshop
Uiteraard bent u er vrij in wie u wilt mee te nemen. Ik verwelkom iedereen met wie u deze ervaring graag deelt. Tijdens de workshop nemen we royaal de tijd. Na afronding krijgt u een deelnemerscertificaat. Wacht dus niet langer en doe elkaar een unieke massage-ervaring cadeau! 

Het programma verloopt als volgt:
• We beginnen met koffie of thee (met wat lekkers)
• Uitleg en een stukje theorie over masseren (lesboek)
• Om beurten elkaar masseren onder begeleiding
• Deelname certificaat Partnermassage
• Afsluiting met wat kleine hapjes en een drankje

De datum voor de massageworkshop/partnermassage bepalen we in overleg. Kosten voor twee personen bedragen € 220,00 incl. btw voor een workshop van ongeveer 4 uur.
Ik hoop dat ik u binnenkort in mijn praktijk mag ontmoeten.

E-mailen
Bellen
Map
Info