Partnermassage Wapenveld

Een massageworkshop met uw partner volgen

Wilt u uw partner, vriend/vriendin of familielid masseren, maar kent u de technieken niet goed? Weet u niet in welke volgorde u het beste een ontspanningsmassage kunt opbouwen? Als u een leek bent, kunt u natuurlijk zonder instructie werken of een boekje/DVD volgen. De beste manier is echter om het te leren van de professional tijdens deze Partnermassage in Wapenveld!

Samen genieten en leren

Onze massageworkshop oftewel partnermassage is een laagdrempelige en gezellige manier om te leren masseren. Masseuse Marian begeleidt u en uw partner en doet diverse simpele grepen voor. Daarna mag u het zelf proberen. Om de beurt zult u elkaar masseren aan de achterzijde van het lichaam, van top tot teen of zover als wenselijk. Op die manier leert en ervaart u dubbel, en kunt u achteraf met onze professional evalueren wat het beste ging en hoe dat beviel. Leren masseren was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Inhoud van de workshop

Uiteraard staat u er vrij in wie u wilt mee te nemen. Massagesalon Dolfijn in Wapenveld verwelkomt iedereen met wie u deze ervaring graag deelt. Tijdens de workshop nemen we royaal de tijd. Na afronding krijgt u een deelnemerscertificaat. Wacht dus niet langer en doe elkaar een unieke massage-ervaring cadeau! Het programma verloopt als volgt:

  • Ontvangst met thee, koffie en lekkers
  • Uitleg en een stukje theorie uit het lesboek
  • Elkaar masseren onder begeleiding
  • Uitreiking deelnamecertificaat
  • Afsluiting en vragenronde

De datum voor de massageworkshop bepalen we in overleg. Kosten voor twee personen bedragen € 180,- incl. btw voor een workshop van 3,5 tot 4 uur. Tegen de meerprijs van € 10 p.p. kunt u eveneens deelnemen aan de uitgebreide partnermassage inclusief knedingen. Dit duurt ongeveer een uurtje langer.


8

Ik hoop dat ik u binnenkort op één van mijn workshops mag ontmoeten.

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller