Overige massages

Kom tot rust dankzij onze overige Wellness Massages

Wilt u een verwenmoment voor u zelf, gewoon even wat tijd voor uzelf en eens volledig tot ontspanning komen!!

 

Even onthaasten.
Nergens aan te hoeven denken.
Even de druk van de ketel halen.
Lekker de spanning en de stress uit uw lichaam laten glijden.
Een massage krijgen is tijd nemen voor jezelf!
Een massage…..altijd, overal en voor iedereen.
Heerlijk toch !!

 

Kom gerust een keer genieten en ervaar zelf. We hebben een ruim assortiment aan Wellness Massages. Boek één van onderstaande massages. In onze sfeervolle praktijk vindt u de rust om alles even achter u te laten om vervolgens weer als herboren huiswaarts te keren

Spa Spons- / Mini Hammam Massage:
Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest. Door het zachte gevoel van de spons en zeep, zult u totaal ontspannen zijn. De massage reinigt zowel de huid als het onderliggende weefsel en de geest.


45 minuten: € 42,50
60 minuten: € 52,50
75 minuten: € 62.50

 


Kruidenstempel Massage:
Veel kruiden hebben een kalmerende werking op ons. De ontspanning die dit brengt heeft het gevolg dat het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam gaat ontgiften, afvalstoffen komen vrij. Energieblokkades worden opgeheven. De bloedcirculatie wordt bevorderd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocosstempel Massage:
De Cocos Stempel Massage is een pure verwennerij voor uw lichaam. Deze massage is vooral bedoeld voor mensen die eens heerlijk tot ontspanning willen komen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hot Chocolate Massage:

Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een antidepressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans. De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt!!!

Chocolademassage

 


 

 

 

 

 

 

Honing Massage:
Honingmassage is een diep verzorgende en zachte massage. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een fantastische voedende waarde voor o.a. de huid hebben. Met een buitengewone kracht wordt de huid vernieuwd en in de diepte gevoed. Na de massage voelt uw huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht aan en heeft een prachtige glans.

Maar het is natuurlijk vooral bedoeld om eens heerlijk totaal tot ontspanning te komen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Orang Malu Massage:
Er wordt gemasseerd met verwarmde houten massagerollen. Deze houten massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in spieren losgemaakt. De Orang Malu massage is absoluut een uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen. Kortom: beleef deze unieke massage en u voelt zich als herboren

 

Orang Malu Massage2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven van deze massages zijn:

45 minuten: € 40,00
60 minuten: € 50,00

 

 

 

 

Stoelmassage:
Dit is een verkwikkende drukpuntmassage, afgeleid van de traditionele Japanse acupressuur-technieken. De massage duurt ongeveer 20 tot 25 minuten. U zit met uw kleren aan op een ergonomische stoel waardoor het lichaam zich totaal kan ontspannen.


De massage wordt door de kleding heen gegeven. Er komt geen olie aan te pas. De massage gebeurt op het hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en vingers. Deze massage kan ook op de werkvloer of bij een evenement gegeven worden.

Tarief: € 25,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QR-Massage:
Kunt u een oppeppertje gebruiken, dan is de Quick Recover Massage een heerlijke opfrisser.

Het is een korte drukpuntmassage die op rug, nek, schouders, hoofd en eventueel armen, handen en vingers gegeven wordt. Deze massage kan ook gegeven worden op de werkvloer of bij een evenement.

Tarieven:
Rug, nek, schouders en hoofd:       
5 minuten   €  6,00

Inclusief armen, handen en vingers:
10 minuten € 12,00

 

 

 

 

 

 

 

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller