Massage Wapenveld en omgeving - Huisregels

Omdat Massagesalon Dolfijn het erg belangrijk vindt dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannen zijn, geven we hieronder wat algemene informatie over de massages bij Massagesalon Dolfijn.

Enkele adviezen

  • Om geheel ontspannen de massagekamer in te stappen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn in de praktijk.
  • Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot je sportieve en medische verleden. Geef aan wat voor jou het doel van de massage is en vooral waar je eventueel last van hebt.
  • Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseurde behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.
  • Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan de masseur je vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelingperiode toegepast mag worden.
  • Laat het ook weten als je bent doorverwezen door een fysiotherapeut of dokter.
  • Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van te voren kostenloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren kan Massagesalon Dolfijn 50% van de behandeling in rekening brengen.
  • De klant ligt in zijn of haar slip op de massagetafel en wordt men deels afgedekt met een handdoek. U hoeft zelf geen handdoeken mee te nemen.

Afspraak verzetten of annuleren:

Wanneer u een afspraak bij mij heeft staan en u bent onverwachts verhinderd of u wilt de afspraak verzetten, wilt u dit dan tijdig aan mij doorgeven. Hier zullen dan geen kosten voor in rekening worden gebracht.

Zegt u uw afspraak binnen 48 uur af dan ben ik genoodzaakt om 50 % van de kosten in rekening te brengen.

Komt u uw afspraak niet na zonder enige verklaarbare reden dan wordt het hele bedrag van de geboekte massage achteraf alsnog bij u in rekening gebracht. Indien noodzakelijk dan wordt er een Incassobureu ingeschakeld.

DUS VOORKOM DIT AUB: Bel of mail mij tijdig om een afspraak te verzetten of te annuleren!!

Komt u te laat voor uw afspraak dan gaat dit (als er geen ruimte is) van uw tijd af. U zult echter wel de volledige kosten van de geplande massage moeten betalen.

Jammergenoeg moet ik het bovenstaande uitvoeren aangezien dit in de praktijk toch regelmatig voorkomt.

Extra mededeling:

Het betreffen hier dus geen erotische massages, ook niet licht erotisch.

Dit is ook niet bespreekbaar.Voor degenen voor wie het nog niet helemaal duidelijk is: U hoeft mij dus niet onnodig te bellen met deze vragen. Zo bespaart u voor uzelf onnodige telefoonkosten en mij bespaart het tijd en uitleg.

Bij Massagesalon Dolfijn kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de masseur voordat de massage begint met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kan je aangeven als je je onprettig voelt. Je kunt rekenen op een verzorgende massage waarin jouw wensen voorop staan. En waar jouw grenzen bepalend zijn

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en stuur een email.

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller