Ontspanningsmassage

Tijd voor uzelf met een Ontspannings-massage

Een massage krijgen is tijd nemen voor uzelf. Hoe kan dat beter dan door middel van een Ontspanningsmassage in Wapenveld bij Massagesalon Dolfijn? Wij geven u net dat beetje extra warmte en aandacht, zodat u helemaal kunt ontspannen. Zet uzelf of een dierbare eens lekker in het zonnetje en boek vandaag nog een behandeling.

Druk van de ketel

Spanning zet zich vast in uw lichaam en uit zich in vervelende hoofd-, nek- of rugpijn. Na een emotionele periode of door een extra drukke tijd op uw werk kunt u last krijgen van lichamelijke of fysieke klachten. Een pijntje dat lang doorzeurt zonder duidelijke oorzaak bijvoorbeeld. Vervelend, maar niet altijd belangrijk genoeg voor een bezoekje aan de huisarts. Het is wel een teken om even druk van de ketel te halen. Massagesalon Dolfijn helpt u met regelmatig ontspannen door op professionele wijze een heilzame ontspanningsmassage aan te bieden. Altijd en overal geschikt voor iedereen. Heerlijk toch!

Een moment rust

Onze masseurs helpen u graag om weer uitgerust door te gaan, zodat u minder snel risico loopt op lichamelijke klachten. De ontspanningsmassage helpt bij hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, spierpijn, spanningen, stress en vermoeidheid. Na afloop voelt u zich verkwikt en vol nieuwe energie. Hiervoor betaalt u de volgende tarieven:

Tarieven
30 minuten: € 27,50
45 minuten: € 37,50
60 minuten: € 47,50

Even onthaasten, nergens aan hoeven denken, de druk van de ketel halen en lekker de spanning en de stress uit uw lichaam laten glijden? Maak dan online een afspraak bij Massagesalon Dolfijn.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Indien u nog vragen heeft of liever telefonisch een afspraak maakt, kunt u bellen naar 06-29498282. Ook kunt u een bericht sturen via ons online contactformulier of per e-mail. We hopen u snel welkom te mogen heten.

 

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller