Hot Stone Massage

Verwen uzelf met een energieke Hot Stone Massage

Heeft u last van fysieke klachten? Denk bijvoorbeeld aan stress, spierproblemen, fybromyalgie, reuma of artrose, spijsverteringsproblemen of een slechte doorbloeding. Of heeft u last van pijnklachten in uw nek of rug? Breng dan uw lichaam en geest weer in balans met een opwekkende en stimulerende Hot Stone Massage in Wapenveld bij Massagesalon Dolfijn.

Ons ervaren team staat graag voor u klaar om u totale ontspanning te bieden. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone Massage verlicht eventuele spanningen en geeft je nadien veel energie. We beginnen met een heerlijke ontspanningsmassage en vervolgens worden de spieren verder losgemaakt met warme stenen en olie. De massage bestaat voornamelijk uit rustige, lange en cirkelvormige strijkbewegingen.

Geniet van de vele voordelen

Een Hot Stone Massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgift het lichaam. De combinatie van warmte en beweging werkt diep in op het spierweefsel wat voordelige effecten oplevert, zoals bijvoorbeeld:

  • Stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom
  • Zorgt voor een snellere en betere afvoer van afvalstoffen
  • Ontgift specifieke organen zoals nieren en lever
  • Activeert het fysiek zelfherstellend vermogen van het lichaam

Al met al helpt een Hot Stone Massage u bij het harmoniseren van emotionele, mentale en fysieke energie.

Tarieven:
45 minuten: € 42,50
60 minuten: € 52,50

Indien gewenst is het ook mogelijk om een combinatie van de Hot Stone Massage en de Chinese Massage te boeken:

60 minuten: € 52,50
75 minuten: € 62,50

Gun uzelf totale ontspanning en maak vandaag nog een afspraak voor een Hot Stone Massage in Zwolle bij Massagesalon Dolfijn.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar indien u nog vragen heeft of speciale wensen. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-29498282. Eveneens kunt u een bericht sturen via ons online formulier of per e-mail.

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller