Massage Wapenveld - Kruiden Stempel Massage

Kruiden stempel massageVoelt u zich ook weleens gespannen, moe, opgebrand of lusteloos? Een Kruidenstempel Massage is een massage met een echte dieptereiniging.De kruiden hebben zo hun eigen werking. Het helpt lichaam en geest te ontspannen. Het herstelt de harmonie van lichaam, geest en ziel. Er wordt een speciaal kruidenmengsel gebruikt dat is samengesteld uit ontspannende en vitaliserende kruiden. Deze kruiden zitten in een buideltje. 

 

In de Thaise massage tradities werkt men al generaties lang met warme kruiden compressen met een bepaalde samenstelling die zorgvuldig wordt afgewogen en voorzien zijn van veel verschillende kruiden die een diepgaande reinigende werking hebben.

Veel kruiden hebben een kalmerende werking op ons. De ontspanning die dit brengt heeft het gevolg dat het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam gaat ontgiften, afvalstoffen komen vrij. Energieblokkades worden opgeheven. De bloedcirculatie wordt bevorderd. De energieën, bloed, zuurstof, voedingsstoffen en levensenergie worden weer aan het stromen gebracht en kunnen alle delen van het lichaam en de organen weer voorzien van hun noodzakelijke behoeften. Het gehele systeem, lichaam en geest worden hierdoor gerevitaliseerd en verjongd.

U wordt als eerste heerlijk gemaseerd met deze warme kruidenbuiltjes. Uw lichaam komt tot rust, de huid begint te tintelen. Vervolgens krijgt u een volledige ontspanningsmassage. Na de massage wordt het lichaam nog even zachtjes nageschud zodat de eventuele laatste stukjes spanningen/stress het lichaam zullen verlaten. Als allerlaatste wordt het hoofd ook nog even meegenomen. Vaak wordt dit vergeten maar ook hier zitten de spanningen en stress. U zult merken dat u na deze Kruidenstempel Massage er weer een poosje tegenaan kunt.

U zult zich tijdens de massage maar ook nadien nog heerlijk ontspannen voelen.

Tarieven:
45 minuten: € 40,00
60 minuten: € 50,00

Voor een totaaloverzicht van alle massages en de daarbij behorende tarieven verwijs ik u door naar de prijslijst

 

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller