Massage Wapenveld en omgeving - Orang Malu MassageOrang MaluOrang Malu is een nieuwe vorm van massage waar het Oosterse continent het Westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning is het essentiële uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest herstelt. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven. De Orang Malu massage is een mix van diverse Oosterse en Westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele massagegrepen en meridiaanmassage, wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massagerollen. Deze houten massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in spieren losgemaakt.

Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op:

  • De ademhaling
  • De spijsvertering
  • Het bloed
  • Lymfcirculatie.


De Orang Malu massage is absoluut een uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen. Kortom: beleef deze unieke massage en u voelt zich als herboren!

Tarieven:
45 minuten : € 40,00
60 minuten : € 50,00

 

                

 

         

 

 

 

Voor een totaaloverzicht van alle massages en de daarbij behorende tarieven verwijs ik u door naar de prijslijst

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller