DUO-massage

Een DUO-massage met z’n tweeën boeken

Onze DUO-massage in Wapenveld (ongeveer 20 minuutjes van Zwolle af)  is de ideale manier om gezellig met partner, vriend(in) of familielid kennis te maken met de ontspanning van massages. Misschien denkt u wel eens over een fijne massage, maar durft u niet zelf naar een praktijk of bent u nog niet bekend met de mogelijkheden. Kom daarom samen met iemand anders voor de ultieme ervaring!

Samen helemaal ontspannen

massagesalondolfijnzwolleteam2
Als u samen een massage bij ons boekt zullen we u heerlijk in de watten leggen. Vooraf vertellen we wat wij doen en welk effect het bij u kan hebben. Daarna volgt een heerlijke maar ook stevige behandeling voor de gehele achterkant van het lichaam. De massages zijn nooit helemaal identiek, omdat iedere masseur op zijn of haar eigen manier te werk gaan. Een DUO-massage is bijzonder om juist met zijn tweeën mee te maken.

 

 

Leuk om te geven én krijgen

De massages van Massagesalon Dolfijn zijn ook uitermate geschikt wanneer u op zoek bent naar een leuk idee voor een weekendje uit in Zwolle, of voor het vieren van een huwelijksjubileum of vriendschap. Wij combineren graag uw wens met ons aanbod. Diverse van onze massages zijn met een metgezel te boeken. Maak een keuze uit onderstaande opties (prijzen zijn per persoon):

 

45 minuten

60 minuten

Ontspanningsmassage

€ 37,50

€ 47,50

Chinese Massage

€ 40,00

€ 50,00

Hot Stone massage

€ 42,50

€ 52,50


Doe een DUO-massage cadeau voor een huwelijk, verjaardag of een andere speciale gelegenheid en verras uw partner met dit unieke cadeau! Reserveer eenvoudig en snel online .

Wanneer u nog specifieke vragen heeft of liever telefonisch reserveert, kunt u ook bellen naar 06-29498282. Tevens kunt u gebruikmaken van ons online contactformulier of een bericht versturen per e-mail. Wij staan graag voor u klaar!

 


 

 


  

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller