Massage Wapenveld en omgeving - Massage op Maat

 

Na ruim 12 jaar ervaring, na meer dan 40 cursussen/workshops en natuurlijk door de feedback van mijn cliënten bied ik u een Massage op maat aan. Door mijn persoonlijke ervaringen bevat deze massage veel combinaties van verschillende technieken en wordt efficiënt en persoonlijk op u afgestemd. Deze massage werkt zeer doeltreffend op uw pijnklachten, dus effectief voor uw lichaam en geest. De massage wordt tevens gecombineerd met infraroodapparatuur om de pijn te bestrijden.


Het is een massage op maat en wordt aangepast aan uw klachten. De massage is gericht op algehele ontspanning ook al kunnen sommige massagegrepen vrij stevig zijn en soms ook wat pijnlijk.

 

Heeft u hoge spierspanningen, heeft u alles vastzitten, zijn uw spieren zeer pijnlijk of heeft u last van spanningen en/of stress. Zoek niet verder. Boek deze massage en ervaar zelf.

 

Daar waar nodig is zal extra aandacht aan besteed worden. U bent in professionele handen en u kunt vertrouwen op een vakkundige massage. U zult merken dat vakmanschap en service geen uitzondering zijn, maar een constante regel.

 

"Massage is onderhoud voor uw lichaam, zet u zelf eens op uw prioriteiten lijstje"

 

Tarieven:

Rug, nek, schouders en hoofd     € 45,00
Gehele achterkant                      € 57,50

 

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller