Chinese Massage Wapenveld

Foto 1ChineseMassage

Chinese Massage om klachten te verhelpen

Spieren die beter aanvoelen, fysieke en geestelijke klachten die verdwijnen, en over het algemeen meer ontspanning op alle gebieden? Daarvoor is een Chinese Massage in Wapenveld uitermate geschikt. Maak een afspraak bij Massagesalon Dolfijn en wij helpen u graag verder. Geef uzelf en uw lichaam de ontspanning die u verdient.

Ontspanning van lichaam en geest

De gevolgen van een Chinese massage zijn erg uiteenlopend. Ieder lichaam is immers anders en iedereen reageert weer op een andere manier op een dergelijke massage. Zo zullen uw spieren in ieder geval beter aanvoelen. Het kan ook mentaal en emotioneel heel veel met iemand doen. Effecten die u kunt ondervinden zijn:

  • Beter slapen als u last had van slaapproblemen
  • Meer energie hebben wanneer u vermoeid was
  • Een relaxtere instelling bij een overvloed aan spanning
  • Hoofdpijn die afneemt of verdwijnt
  • Spijsvertering die beter op gang komt
  • Opgekropte emoties die naar boven kunnen komen (direct na de massage of later)

Al met al is het effect van de massage dat de organen weer in balans komen. Ontspanning en vitalisering van de spieren, stimulans van het lymfestelsel en rekken van het bindweefsel behoren tot de fysieke effecten. Mentaal zult u zich meer bewust worden van uw eigen lichaam. Met andere woorden: totale ontspanning van lichaam én geest.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Praktische informatie

Bij de Chinese Massage willen we zoveel mogelijk een algehele lichaamsmassage geven. Dit om uw pijn te verlichten, ontspanning te bevorderen en het genezingsproces te ondersteunen. Hiervoor passen we een groot aantal variaties in handgrepen toe. Wij werken met effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), rekkingen van het lichaam, drukkingen op de meridianen, fricties en tapotements.

Tarieven
45 minuten: € 40,00
60 minuten: € 50,00

U kunt contact met ons op nemen via tel. 06-29498282 of het contactformulier. Eveneens kunt u een bericht sturen per e-mail.

 Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign Volg mij

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels   

 

Gratis website teller